Geen Open Monumenten Dag meer in Beverwijk?

Foto: Wim Meijer Fotografie

Al jarenlang organiseert het comité Monumenten van het HGMK de Open Monumentendag in Beverwijk. Dit jaar lijkt het voortbestaan van deze dag binnen Beverwijk echter in gevaar te komen door het gebrek aan leden in het comité.

De laatste jaren bestond het comité nog maar uit twee personen. Nu echter ook de secretaris te kennen heeft gegeven met dit werk te stoppen, is alleen Joep Frerichs als voorzitter nog over. En hij realiseert zich dat het organiseren van de OMD een klus is die onmogelijk door één man kan worden gerealiseerd.

Secretaris onmisbaar bij voorbereiding OMD
Het OMD weekend is dit jaar weliswaar ‘pas’ op 8 en 9 september, maar het meeste werk zit in de voorbereiding: het aanschrijven van potentiële deelnemers en de verwerking hiervan. Dit alles moet voor de zomervakantie zijn afgerond. Er is dus echt haast bij!

Vandaar dat Joep Frerichs nu nog één keer het verzoek doet aan geïnteresseerde Beverwijkers om zich als vrijwilliger aan te melden als lid en/of secretaris voor het comité en zo alsnog de Open Monumentendag voor Beverwijk te redden.

Aanmelding kan bij Joep Frerichs via e-mail: [email protected]

Reacties

article
41179
Geen Open Monumenten Dag meer in Beverwijk?
Al jarenlang organiseert het comité Monumenten van het HGMK de Open Monumentendag in Beverwijk. Dit
https://beverwijk.nieuws.nl/lokaal/20180309/geen-open-monumenten-dag-meer-beverwijk/
2018-03-09T11:46:06+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/43/2016/09/18092542/akkerendam_IMG_1551-banner.jpg
Open Monumenten Dag
Algemeen, Cultuur