Thema-avond over Stadsfotograaf Beverwijk bij ISOO

Foto: ISOO

Maandag 19 maart om 20:00 organiseert ISOO samen met de Stichting Kunst en Cultuur Beverwijk een thema avond over de Stadsfotograaf Beverwijk.

De Stadsfotograaf van Beverwijk beleeft dit jaar een jubileumeditie. Het is voor de tiende keer dat liefhebbers van fotografie zich aan kunnen melden door het inzenden van een aantal foto’s om op die manier mee te strijden voor de titel Stadsfotograaf. Maar wat betekent die titel nou precies?

Wat moet je ervoor doen om kans te maken Stadsfotograaf te worden? Wat brengt ’t je als je Stadsfotograaf wordt? En wat wordt er van een Stadsfotograaf verwacht? Het zijn allemaal vragen én antwoorden die gedurende de thema-avond op maandag 19 maart bij ISOO in Beverwijk voorbij zullen komen.

Tien jaar stadsfotografie
Je wordt deze avond meegenomen door 10 jaar stadsfotografie. Er wordt stilgestaan bij een aantal fotografen die deze titel hebben gedragen. En er wordt gekeken naar foto’s die voorgaande jaren zijn ingezonden. Ook zullen oud stadsfotografen hun verhaal doen over hoe zij een jaar als Stadsfotograaf hebben ervaren. Want dat houdt deze titel ook in: Er wordt van je verwacht dat je een jaar gaat fotograferen in het Beverwijkse. .

Alles bij elkaar dus een gezellige avond vol met foto’s. De toegang is vrij en het zou fijn zijn als je zoveel mogelijk fotovrienden zou meenemen. Bij ISOO hanteren we immers het credo: hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Meer weten? Kijk op de Facebookpagina Beverwijk Stadsfotograaf. De thema-avond vindt plaats in Fotografiecentrum ISOO aan het Stationsplein in Beverwijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen