Schaapscheerdersfeest op kinderboerderij de Baak

Foto: Wim Meijer Fotografie

Woensdagmiddag 25 april organiseert NME Beverwijk het jaarlijkse Schaapscheerdersfeest op kinderboerderij de Baak in Beverwijk.

Om 13.30 uur opent wethouder Dorenbos de festiviteiten op de kinderboerderij. Na de opening worden de schapen tussen 13.30 uur en 14.30 uur geschoren. Om 14.00 uur en om 15.00 uur volgt dan nog een demonstratie schapen drijven.

In de educatieruimte worden verschillende activiteiten met schapenwol georganiseerd. Zo kan men leren hoe hoe je van wol een trui kun maken of leer wol spinnen. Ook kan er worden geknutseld met wol.

Iedereen is welkom en deelname is gratis!  Let op: Honden zijn echter niet toegestaan om de rust in de schaapskudde te kunnen waarborgen!NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur-, milieu en duurzaamheid in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijk op www.nmeijmond.nl of neem contact op via [email protected]. Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!

 

Reacties