Meifestival Wijk aan Zee: de sfeer zat er op Hemelvaartsdag al goed in!

Op de eerste dag van het woensdagavond geopende Meifestival was het al meteen breeduit genieten op de Dorpsweide. BeverwijkNieuws was erbij, kijkt terug op de dag van gisteren en alvast vooruit naar de dagen die nog komen.

Dit jaar wordt voor de 29e keer het Meifestival in Wijk aan Zee georganiseerd. En dat betekent: dagen lang allerlei vertier op en rond de Dorpsweide, met muziek, oud-Hollandse spelen, kermis, braderie, kofferbakmarkt en een groot aanbod drank een lekkernijen.Woensdagavond werd het startschot gegeven, maar gisteren (Hemelvaartsdag) gold eigenlijk als de echte eerste dag van het festival. Voor de bezoekers was er meteen volop te genieten op de braderie en de kermis, en natuurlijk van het aanschouwen en/of deelnemen aan ‘Waar schijt de koe?’ of het katknuppelen. The Workmates
Aan muziek was ook geen gebrek dankzij de IJmuidense band The Workmates. De formatie, bestaande uit Burt vd Meij (drums), Henk Schippers (gitaar), Paul Freid (zang en gitaar) en Hans Dubbelaar (zang en bas) zorgde met een mix van Pop en Rock uit de jaren ’70 en ’80 voor een optimale sfeer op de Dorpsweide.Vandaag, maar vooral morgen en overmorgen staan er nog meer hoogtepunten op het programma van het Meifestival. Misschien wel het meest opvallend: het WK – Darten, waarbij ‘WK’ staat voor Wijk aan Zees Kampioenschap, met als speciale gast de bekende top-darter Co Stompé.

Uitgebreide fotoserie ‘onder’ de hoofdfoto bovenaan dit artikel
Voor een uitgebreide fotoserie van het Meifestival Wijk aan Zee op Hemelvaartsdag klik je op de hoofdfoto bovenaan dit artikel. Vervolgens kun je met de pijlen links en rechts van de foto door de serie heen scrollen.

Reacties

Cookieinstellingen