Muzikantencafé in het Muziekfort op donderdag 17 mei

Foto: Muziekfort

Het Muziekfort aan de Aagtendijk is een maandelijks “muzikantencafé” gestart met muzieksessies. Iedere maand is er in principe weer een andere bezetting als kick starter.

Een open podium, laagdrempelig. Onverwachte en aangename muzikale ontmoetingen , snuffelsessies voor nog te beginnen bands en try outs voor een leuk publiek.

Op donderdag 17 mei is het Muziekcafé weer geopend van 19.30 uur tot 00.00 uur voor alle muziekvrienden en vrienden van de muziek! Ontmoet andere muzikanten en muziekliefhebbers. Kom kletsen, kom luisteren en er kan uiteraard zelf muziek gemaakt worden. Voor jong en oud, iedereen is van harte welkom! Uiteraard staat er een volledige backline, inclusief drumstel en toetsen! Volgende data Muzikantencafe: donderdag 21 juni en 19 juli

Het Muziekfort
Het Muziekfort is een cultureel centrum buiten het centrum voor muziek in de breedste zin des woords, maar ook voor kunst, cultuur, workshops, fotografie, yoga, trouwen, teambuilding, bedrijfsuitjes en exposities. Meer info over het huren van ruimtes in het Muziekfort, de openingstijden en evenementen op de website www.muziekfort.nl of op Facebook.

Reacties

Cookieinstellingen