Ronduit genieten gedurende Pinksterjaarmarkt Duin & Kruidberg

Afgelopen maandag, 2e Pinksterdag, werd rondom de vijver in de Engelse landgoedtuin van Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord voor de negende keer de Pinksterjaarmarkt georganiseerd.

Bij voorkeur op de fiets
Door de prachtige weersomstandigheden verwachtte de organisatie een grote opkomst van publiek en adviseerde dan ook om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Het bleek geen loze oproep, van veel bezoekers gaven gehoor aan dit verzoek.Net als voorgaande edities kon iedereen weer met volle teugen genieten van alles wat er werd aangeboden in de talloze kraampjes met een groot aanbod, variërend van Oud-Hollandse ambachten tot hedendaagse gadgets, en van kleding, sieraden en snuisterijen tot allerlei lekkernijen.Landgoedvijver ‘één grote ballentent’ 
Daarnaast was er ook volop rekening gehouden met de jeugd, die zowel in als op de vijver, balancerend in grote plastic ballen, de energie kwijt kon, wat voor een kleurrijk en levendig spektakel zorgde. Daarnaast kon er worden paardgereden, was er een draaimolen opgesteld, en voor wie dat allemaal net iets te snel ging, was het ook nog mogelijk om even uit te rusten op de rug van de ‘gekleurde’ olifant. Big band
Om het geheel van extra sfeer te voorzien zorgde de IJmuidense big-band Sea Breeze samen met zangeres Emma Eveline voor de geslaagde muzikale omlijsting (zie het filmpje onder de hoofdfoto)

Bij de Pinksterjaarmarkt ook aanwezig waren Nieuws.nl-redacteur Charles Duijff en regiofotograaf Ton van Steijn en gelegenheidsfotograaf René Appel. Bijgaande foto-impressie is van hun hand. Het filmpje onder de hoofdfoto van dit artikel is eveneens van Charles.

Kijk voor meer foto’s op Nieuws.nl-Bloemendaal en op Ton van Steijn

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen