Fotoclub Nieuwkijken exposeert in Stadhuis Beverwijk

Foto: Eric Wagner

Nadat Fotoclub Nieuwkijken uit Beverwijk vorig jaar het vijfjarig jubileum vierde hebben de leden nu een expositie opgezet in het Stadhuis van Beverwijk met artistieke en originele foto’s.

Fotoclub Nieuwkijken bestaat sinds 2012 en is ontstaan vanuit een fotocursus, gegeven door Hans van der Mast, fotograaf uit Beverwijk. De groep had zo’n goede klik dat zij na de cursus de fotoclub ‘Nieuwkijken’ hebben opgericht. En met succes, want inmiddels bestaat de groep uit 19 enthousiaste fotografen.De leden hebben zich ontwikkeld op verschillende gebieden van de fotografie. Zoals landschapsfotografie, urbex, portret, stadsfotografie, tabletop fotografie en het fotograferen van dieren. De expositie laat een mooie mix van het gemaakte werk zien.

Fotoclub Nieuwkijken
De Fotoclub komt elke maand bij elkaar op donderdagavond bij Populusart. Aan de hand van een gekozen thema worden alle gemaakte foto’s besproken. De naam ‘Nieuwkijken’ geeft aan dat je door te fotograferen een andere manier van kijken krijgt. Voorwerpen of beelden in de omgeving die je eerst over het hoofd ziet, vormen door ‘opnieuw’ te kijken ineens een mooie fotocompositie. Dat blijkt uit het gemaakte werk van de leden.Op de website www.fotoclubnieuwkijken.nl zijn de foto’s te bewonderen. Naast de clubavond gaan de leden geregeld samen op locatie fotograferen. Ook het jubileum is onlangs groots gevierd met een foto-puzzeltocht.

Tot en met 30 augustus
De expositie ‘5 jaar Nieuwkijken’ is te bekijken tot en met 30 augustus tijdens openingsuren in de publiekshal van het Stadhuis, Stationsplein 48 in Beverwijk.

Reacties

article
45870
Fotoclub Nieuwkijken exposeert in Stadhuis Beverwijk
Nadat Fotoclub Nieuwkijken uit Beverwijk vorig jaar het vijfjarig jubileum vierde hebben de leden nu
https://beverwijk.nieuws.nl/lokaal/20180708/fotoclub-nieuwkijken-exposeert-stadhuis-beverwijk/
2018-07-08T09:58:33+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/43/2018/07/08095402/nieuwkijken-1.jpg
fotografie, Nieuwkijken, Stadhuis
Algemeen, Cultuur, Gemeente