Natuurfotografie met oog voor de natuur

Foto: Evert-Jan Woudsma

Of je nu met de meest moderne spiegelreflex, je compact camera of je mobiel aan het fotograferen bent, we willen allemaal het zelfde. Die ene mooie plaat met dat zogeheten ‘Wow’ effect.

Een probleem: af en toe gaan we daar zover in, dat we even vergeten waar we zijn. Op zich niets mis mee.  Maar helaas ontstaan er door de jacht op dat ene mooie plaatje steeds vaker beschadigingen, hoe gering ook, aan de natuur. En dat kan ook anders. Daarom heeft Evert-Jan Woudsma zijn kennis over de natuur en passie voor fotografie gebundeld in een aantal workshops.

De workshops zijn geschikt voor zowel de meer ervaren als voor de beginnende fotograaf. De nadruk ligt uiteraard op het bereiken van het ‘wow’ effect. Gegarandeerd in een mooie omgeving verteld Evert-Jan over de onderwerpen die worden vastgelegd. Hij put uit meer dan 15 jaar ervaring als boswachter en begon zelf zo’n 20 jaar geleden met fotografie.

Dinsdag 31 juli: natuurfotografie met mobiel of pocketcamera
De komend periode staan er weer een aantal van deze leuke en leerzame workshops gepland. De eerstvolgende workshop, speciaal voor mobiel en pocketcamera, staat op het programma voor dinsdag 31 juli, in Wijk aan Zee. Pas na aanmelding krijgt men te horen wat de startlocatie is van de workshop. Dit is omdat Evert-Jan altijd vooraf gaat kijken waar er iets speciaals te vinden en te fotograferen is. Voor de andere workshops kan men terecht op Facebook of aanmelden via [email protected].

Zoals gezegd staan voor de komende periode diverse workshops gepland voor zowel mobiel en pocketcamera als voor de spiegelreflexcamera. Alle workshops hebben één ding gemeen: Natuur beleven wordt natuur beschermen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen