Dubbelcabaret met Emiel van der Logt & Marlon Kicken zaterdagavond in Kennemer Theater

Foto: Kennemer Theater

Humor voert boventoon gedurende zaterdagavond in Beverwijks theater met serieuze(!?) Emiel van der Logt en skateboardende dreadlocks dragende 40-plusser met zachte ‘g’ Marlon Kicken.

Keihard lachen met Emiel van der Logt
Winstmaximalisatie, merkbeveling en lifestyle management. Stuk voor stuk dingen waar Emiel van der Logt enorme jeuk van krijgt. In zijn programma komen zij onnavolgbare logica en hersenspinsels samen om het te hebben over de dingen die echt belangrijk zijn: liefde, vrijheid en doen waar je zin in hebt, En waar Emiel zin in heeft, is keihard lachen! Lachen om de echte relativiteitstheorie, politiek ondergoed, hybride vrouwen, karaktersquads en uiteraard piemelgrappen. Want… nemen we het leven niet veel te serieus?In de Lift met Marlon Kicken
Marlon Kicken, een zeldzame combinatie: lange dreadlocks, skateboardend, 40+, pratend met een zachte ‘g’ en hilarisch!

De meest goedlachse cabaretier uit Brabant begon als tonprater, werd stand-up comedian en speelt nu de theaterzalen plat als cabaretier. Marlon Kicken zit letterlijk in de lift! Dit is natuurlijk de makkelijkste en snelste manier om boven te komen, maar is het soms niet slimmer om de trap te nemen?

Met een humoristische blik becommentarieert Marlon Kicken de wereld om zich heen. Deze meester-verteller zorgt ervoor dat iedereen zich bijzonder voelt en als hij over zijn avonturen praat, is het net alsof je er zelf bij bent geweest!

Marlon was ook te zien op de Preview Night in mei van dit jaar! Kaarten vanaf € 15,50 voor zaterdag 22 september om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen