55+

Foundersday McDonald Beverwijk brengt 1265 euro op voor ‘Gouden Dagen’

Foto: Jenny van Stein

Het is inmiddels een niet meer weg te denken traditie bij McDonalds Beverwijk: de viering van Foundersday (de geboortedag van McDonalds oprichter Ray Kroc) met daaraan gekoppeld een actie om geld bijeen te brengen voor een lokaal goed doel.

In de afgelopen jaren kwamen er al een groot aantal goede doelen voorbij die mochten profiteren van deze jaarlijkse actie, zoals Reddingsbrigade Wijk aan Zee, Vrienden van het Rode Kruis Ziekenhuis, Moeders van de Broekpolder, Dierenambulance Kennemerland en het Centrum voor de Kunsten. En dit jaar dus Gouden Dagen Beverwijk.Vrijwilligers, medewerkers en gasten van Gouden Dagen Beverwijk, alsmede enkele lokale VIPS en natuurlijk ook Ronald McDonald himself, mochten vandaag, vrijdag 5 oktober, zelf achter de toonbank en in de keuken met als doel om in één uur tijd, van 12.00 uur tot 13.00 uur, zoveel mogelijk omzet te draaien.

Het werd een vrolijke en uiterst succesvolle operatie die maar liefst 1265 euro opleverde voor de Gouden Dagen, die het geld zullen gaan gebruiken om in de nabije toekomst een mooi cultureel evenement te organiseren voor ouderen in Beverwijk.

Bekendmaking van de opbrengst van de Foundersday-actie: € 1265 voor Gouden Dagen Beverwijk

Ook RTV IJmond was aanwezig tijdens de Foundersday en maakte zowel de foto’s in dit artikel, alsmede een reportage die binnenkort te zien is op RTV IJmond en op Beverwijk.Nieuws.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen