Spannende musical met vette knipoog naar Expeditie Robinson

Foto: Eelco Claassen

Try-out musical ‘Expeditie Eiland’ dinsdag 23 en woensdag 24 oktober in het Kennemer Theater in Beverwijk

Expeditie Eiland is een spannende en komische musical met een vette knipoog naar realityprogramma’s als Expeditie Robinson, Temptation island en Helemaal het einde.

Drie compleet verschillende gezinnen geven zich op voor het splinternieuwe tv-programma Expeditie eiland: de familie Ten Kate, een volksgezin uit Schiedam, de omhooggevallen doktersfamilie Stirum-Vinkesteijn en het ingedutte gezin Kuipers. Drie gezinnen, die elkaar in het dagelijks leven waarschijnlijk voorbij lopen, worden samen op een onbewoond eiland gezet. Allemaal met hun eigen reden om mee te doen aan dit bizarre programma.

Ze gunnen elkaar geen blik waardig en gaan vol voor de hoofdprijs: 1 miljoen euro, plus het eiland zelf! Maar in een chaos van beproevingen, opdrachten en een karig eilandleven bevinden de families zich in steeds vreemdere situaties. Als de proeven zo bizar worden dat niemand zijn leven nog zeker is, hebben de kandidaten elkaar ineens harder nodig dan ooit…

Kaarten vanaf € 35,50 voor de try-out op dinsdag 23 en woensdag 24 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen