Herinnering aan Hoogovens als toegangsprijs Museum Kennemerland

Foto: Museum Kennemerland

Tijdens de week van de industriecultuur kunnen bezoekers op 24 oktober hun toegang tot het museum betalen met een herinnering.

Op donderdag 24 oktober staat op het Westerhoutplein in Beverwijk een bus opgesteld waar bezoekers aan de expositie ‘100 Jaar Staal | WONEN | WERKEN | ONDERNEMEN’ een herinnering aan de Hoogovens kunnen achterlaten. Het verhaal of de herinnering geldt meteen als toegangskaartje tot het museum.

Vertel jouw verhaal!
De tentoonstelling laat de invloed van Hoogovens op onze omgeving en ons zelf zien. Heb je zelf een mooie herinnering aan Hoogovens of was je misschien wel buschauffeur die iedere dag vanaf Den Helder de medewerkers naar Beverwijk bracht? Kom langs en breng je herinnering!

Verhalenbus
De verhalenbus rijdt tijdens de week van de Industrie Cultuur (20 t/m 28 oktober) door heel Noord-Holland. Iedere keer stappen nieuwe reizigers met een bijzondere herinnering binnen. Verschillende lokale radio en tv programma’s zullen opnames maken zodat de verhalen niet verloren gaan. U kunt op 24 oktober van 13.30 tot 16.00 uur uw verhaal achterlaten in de Bus tegenover Museum Kennemerland in Beverwijk. Zie voor meer informatie www.stichtingkist.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen