Budget Broodjes, Etos/Olympia en Microtechniek genomineerd voor IJmond Werkt! Award 2018

Foto: IJmond Werkt!

De jury van de IJmond Werkt! Award 2018, hebben Microtechniek, Budget Broodjes en ETOS/Olympia genomineerd voor award die wordt uitgereikt tijdens het jaarlijkse ondernemersnetwerkevent IJmond Onderneemt! in Uitgeest.

Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan het bedrijf uit de regio dat zich het meest inzet voor mensen die, om wat voor reden dan ook ,steun nodig hebben om in hun werk goed te functioneren.

Volgens de jury, bestaande uit Marieke van Dijk (wethouder gemeente Heemskerk en bestuurslid van IJmond Werkt!), Ton van der Scheer (voorzitter OV IJmond) en Berry Tiebie (eigenaar van Tiebies landbouwmechanisatie en winnaar van de IJmond Werkt! Award 2017) hebben alle drie de genomineerde bedrijven een structurele basis gecreëerd voor medewerkers van IJmond Werkt!.

De jury heeft bij haar keuze op verschillende aspecten gelet zoals bewust betrokken ondernemerschap, creativiteit in ondernemerschap, het geloof in het kunnen van de medewerkers en voorbeeldfunctie voor de branche.

Ondernemersbijeenkomst
De genomineerde bedrijven hebben laten weten zich vereerd te voelen met de nominatie. Het is nu aan de aanwezigen van IJmond Onderneemt, dé ondernemersbijeenkomst van de regio op 13 november in Party Center EZGI in Beverwijk, om aan de hand van getoonde bedrijfsfilms de uiteindelijke winnaar van de IJmond Werkt! Award te kiezen.

IJmond Onderneemt
Tijdens het ondernemersnetwerkevent IJmond Onderneemt worden in totaal drie Awards uitgereikt. Naast de IJmond Werkt! Award, worden ook de IJmond Duurzaam Award en de IJmond Onderneemt Award uitgereikt. Meer informatie vindt u op www.ijmondonderneemt.nl. Op deze website kunnen ondernemers zich ook aanmelden voor de uitreiking. Hoofdsponsor van het event is Rabobank IJmond, ook GreenBiz IJmond sponsort het event.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen