Sinterklaasdrukte op Boerderij Zorgvrij in Spaarnwoude

Foto: Informatieboerderij Zorgvrij

De komende week volop activiteiten rond Sinterklaas bij Informatieboerderij Zorgvrij in recreatiegebied Spaarnwoude, zoals oefenen in het gooien van pakjes in de schoorsteen, voorleesmiddagen, kleurwedstrijd en Poppentheater Kizzebiz

Sinterklaas is weer in het land en dit jaar heeft hij gevraagd of de nieuwe Pieten op Zorgvrij mogen oefenen met het gooien van de pakjes in de schoorsteen. In de evenementenruimte van de boerderij staat het welbekende huisje, maar nu met een grote schoorsteen. De echte Pieten oefenen in de vroege ochtenduren. Als de echte Pieten weg zijn, kunnen kinderen komen oefenen met de pakjes. En dat is nog best moeilijk.

Extra voorleesmiddagen en kleurwedstrijd
Op woensdag 21 en 28 november zijn er extra voorleesmiddagen in het teken van Sinterklaas. Vanaf 15.00 uur zitten de vrijwilligers weer klaar met het voorleesboek. Als je er toch bent doe dan ook mee met de Pietenkleurwedstrijd. De kleurplaat kun je uiterlijk 2 december inleveren.

Poppentheater Kizzebis
Op zondag 25 november speelt poppentheater Kizzebis de voorstelling “Kadootjes”. Sinterklaas heeft nieuwe Pieten aangenomen, alleen vinden ze het moeilijk om alles goed te doen. Schoenkadootjes worden verkeerd bezorgd en Sint’s mantels raken zoek. Allerlei problemen drijven Sint tot wanhoop. Zou hij een oplossing kunnen bedenken? Er zijn twee voorstellingen, om 11.30 en 13.30 uur. Kosten zijn € 5,– per kind, en € 3,– voor de begeleider. Aanmelden is verplicht via [email protected].

Adres: Informatieboerderij Zorgvrij, Genieweg 50, 1981 LN Velsen-Zuid

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen