Vers & Thuis markt neemt voorproefje op Kerstmis

Foto: Lotus Events

Op zaterdag 1 december vindt in de Zeestraat in Beverwijk de laatste Vers & Thuis markt plaats van 2018. Dat betekent weer van 10.00 – 17.00 uur een grote diversiteit aan kramen, verschillende aanbieders van heerlijk eten met daarbij gezellige muziek, dit keer alles met een winterse uitstraling.

Vers & Thuis markt en muziek
Op de Vers & Thuis markt zijn verschillende heerlijke producten te vinden die ter plekke genuttigd kunnen worden of die mee naar huis kunnen worden genomen om ervan te genieten bij de warme kachel. Een heerlijk stukje kaas of gedroogde worst voor bij de tv met een passende wijn, de lekkerste boterkoek met speciale koffie of ontspannende kruidenthee na het eten of streekproducten die men kan gebruiken voor de gerechten die tijdens de feestdagen worden gemaakt. Voor extra sfeer in huis kan men ook op deze markt terecht.
Het duo Unique zal verspreid over de markt gezellige, winterse muziek spelen in Dickens kostuums.

Extra Kerstmarkt Zeestraat Speciaalstraat
Op 15 december organiseert de winkeliersvereniging Zeestraat Speciaalstraat nog een extra kerstmarkt tijdens het evenement Beverwijk Sprankelt!! Beleef de Portugese kerst in een pagodetent voor Wijn & Druif. Wilt u ook op deze kerstmarkt staan met producten die passend zijn, stuur dan een mail naar [email protected]

Tijdens de Vers & Thuis markt is de Zeestraat afgesloten vanaf de Koningstraat tot aan de C.H. Moensstraat. Parkeren kan in de buurt van dit gedeelte van de Zeestraat.

Reacties

article
50818
Vers & Thuis markt neemt voorproefje op Kerstmis
Op zaterdag 1 december vindt in de Zeestraat in Beverwijk de laatste Vers & Thuis
https://beverwijk.nieuws.nl/lokaal/20181130/vers-thuis-markt-neemt-voorproefje-op-kerstmis/
2018-11-30T11:31:05+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/43/2018/11/30113012/duo-unique-dickens.jpg
Vers & Thuis Markt, Zeestraat
Algemeen