IJmond gemeenten: In gesprek over Tata Steel: 11 december 2018

Foto: Wim Meijer Fotografie

Inwoners van de IJmondgemeenten hebben vragen en zorgen over stofoverlast en uitstoot op het terrein van Tata Steel. Daarom organiseren deze gemeenten op 11 december een gesprek met inwoners, als aanvulling op de avond van de 28e die met name bedoeld was voor de inwoners van Wijk aan Zee.

De avond van 11 december staat in het teken van luisteren, ophalen van zorgen en mogelijke oplossingen in kleinschalige gesprekken.

Het resultaat van de avond is uw advies aan ons als overheden en Tata Steel. Op basis daarvan kunnen we een stappenplan maken om – waar mogelijk – aan uw advies en zorgen tegemoet te komen. Ook na 11 december is het gesprek niet afgelopen en houden we contact met elkaar zodat u ons scherp kunt houden en helpen bij de afspraken die we met elkaar maken.

Op woensdag 28 november 2018 organiseerde de provincie Noord-Holland een bewonersavond over de grafietregen van Tata Steel/Harsco. Naar aanleiding van deze avond hebben we vragen en antwoorden op een rij gezet. Deze antwoorden vindt u op de website van de provincie Noord-Holland. U vindt daar ook de presentaties van de bewonersavond en de Factsheets van Tata Steel/Harsco en OD IJmond.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen