Mega Sportinstuif in Kerstvakantie Beverwijk en Wijk aan Zee

Foto: Wim Meijer Fotografie

Mega Sportinstuif op donderdag 27 december in sporthal De Walvis in Beverwijk en donderdag 3 januari in De Moriaan in Wijk aan Zee.

In de kerstvakantie zijn er voor kinderen in zowel Beverwijk als Wijk aan Zee leuke activiteiten te doen! Dit wordt georganiseerd om sporten en spelen voor kinderen te stimuleren. De Evenementenmakelaar organiseert de activiteiten in opdracht van de gemeente Beverwijk.

Op donderdag 27 december wordt de activiteit georganiseerd in sporthal Beverwijk (Walvis). Tijd 12.00-15.30 uur. Op donderdag 3 januari zijn de activiteiten in sporthal de Moriaan in Wijk aan Zee. Tijd 13.00-16.00 uur.

Mega sportinstuif
Op beide dagen is er een breed aanbod van sporten en spelletjes. Denk hierbij aan panna voetbal, kids bootcamp, apenkooien, boogschieten, springkussen, judo clinic met meester Roeland van Toradoshi, skeeleren, i-dance matten, schminken, knotshockey, etc. Kortom, een mooie samenwerking met partners.

Deelname
Kinderen in de leeftijd 4-14 jaar zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de mega sportinstuif.  Kosten zijn €2,- p.p. Inschrijven is niet nodig. Jonge kinderen onder begeleiding.

De kinderen krijgen bij binnenkomst een stempelkaart. Met de stempelkaart kunnen ze de verschillende onderdelen af. Na afloop wordt de stempelkaart ingeleverd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen