Na succesvol Kerstdiner nu ook Disco door samenwerking SWB en Stichting Hidde

Foto: SWB

Stichting Welzijn Beverwijk en Stichting Hidde geven vervolg aan samenwerking met organiseren disco voor mensen met verstandelijke beperking

Stichting Hidde heeft in samenwerking met Stichting Welzijn Beverwijk op kerstavond, 24 december, een kerstdiner georganiseerd voor inwoners van de gemeente Beverwijk met een kleine portemonnee.

Een succesvol initiatief waar maar 120 mensen van genoten, van jong tot oud en van verschillende nationaliteiten. Het kerstdiner werd feestelijke omlijst met livemuziek van de Wijkerstraatband en tussen de gangen door was er voor de kinderen een loterij “Raad de hoeveelheid dropjes in de pot” met twee kanjers van prijzen: fietsen, beschikbaar gesteld door Bike Totaal Koning en Bike Totaal Van Tunen.

Stichting Hidde en Stichting Welzijn Beverwijk hebben dit initiatief samen genomen om deze groep mensen, die dagelijks elke cent moeten omdraaien, een gezellige avond te geven die ze zelf niet kunnen betalen. Het kerstdiner werd mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren die tafels hebben gefinancierd. De deelnemers en de organisatie kijken terug op een mooie en geslaagde avond.

Disco
Om een vervolg te geven aan deze samenwerking hebben beide stichtingen het initiatief genomen tot een volgend project: een disco voor mensen met een verstandelijke beperking op zaterdag 30 maart 2019. Zie voor meer informatie op www.welzijnswb.nl of www.stichtinghidde.nl. Stichting Hidde stelt zich tot doel om gezinnen waar een kind getroffen is met kinderkanker een zorgeloze vakantieweek in een luxe chalet in Friesland te geven.

Reacties

article
52421
Na succesvol Kerstdiner nu ook Disco door samenwerking SWB en Stichting Hidde
Stichting Welzijn Beverwijk en Stichting Hidde geven vervolg aan samenwerking met organiseren disco voor mensen
https://beverwijk.nieuws.nl/lokaal/20190115/na-succesvol-kerstdiner-nu-ook-disco-door-samenwerking-swb-en-stichting-hidde/
2019-01-15T17:44:43+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/43/2019/01/15174333/Kerstgedachten-uitreiking-fiets.jpg
Kerstdiner, Stichting Hidde
Algemeen, Jeugd