Workshop boekhouden & belastingen bij de Broedmachine

Foto: Pixabay

Betaalbaar en laagdrempelig kennismaken met administratie, bankrekeningen, zelfstandigenaftrek, omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting; workshop speciaal voor leden van de Broedmachine en andere creatievelingen, kunstenaars en makers.

Geen ondernemer, groot of klein ontkomt eraan: Je administratie moet op orde zijn en je belasting, die moet je betalen. Niet voor iedereen is dat altijd even gemakkelijk. Vaak ontbreekt de kennis en/of het budget om dure boekhoudprogramma’s en belastingadviseurs in te huren.

Om hierbij te helpen organiseert de Broedmachine op 4 maart aanstaande de workshop Boekhouding & Belastingen. Leden van de Broedmachine en andere creatievelingen, kunstenaars en makers kunnen betaalbaar en laagdrempelig kennismaken met onderwerpen als administratie, bankrekeningen, zelfstandigenaftrek, omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting. De Broedmachine hoopt hiermee de creatief ondernemers te voorzien van noodzakelijke kennis, tips, inspiratie en vooral simpele antwoorden op lastige vragen.

De Broedmachine
De Broedmachine is een plek waar creatieve mensen terecht kunnen om te experimenteren en te maken. Jonge mensen en startende bedrijven met een goed idee en ambitie kunnen gebruik maken van een gebouw met een gedeelde werkplaats, oefenruimtes en een flexwerkplek. Aan haar leden biedt de vereniging Broedmachine een inspirerende omgeving met de basisbeginselen techniek, innovatie, cultureel ondernemerschap, eigen initiatief en het delen van kennis.

Workshops ondernemen
Voor het delen van de kennis organiseert de Broedmachine een reeks ondernemersworkshops met thema’s als communicatie, boekhouding en fondsenwerving. Op www.broedmachine.cc en in haar social media-accounts worden deze workshops aangekondigd. Leden van de Broedmachine zijn welkom, maar ook niet-leden kunnen deelnemen aan de workshops, die mede mogelijk worden gemaakt door de aanjaagregeling voor ondernemers van de gemeente Beverwijk.De workshop Boekhouding en Belastingen maakt deel uit van deze reeks en wordt aangeboden in samenwerking met MLJ Administraties & Belastingadvies.

Locatie, tijd en kosten
Ondernemers zijn op maandag 4 maart 2019 welkom van 19:30 tot 21:30 in de Broedmachine aan de Parallelweg 7 te Beverwijk. Aan leden van de Broedmachine wordt een deelnemersbijdrage gevraagd van € 5,-. Niet-leden betalen een bijdrage van € 10,-. Meer informatie aanvragen en aanmelden kan via [email protected] of 06 – 225 229 49.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen