Mega Sportinstuif in Voorjaarsvakantie Beverwijk en Wijk aan Zee

Foto: Wim Meijer Fotografie

Op de dinsdag en donderdag in de voorjaarsvakantie worden er verschillende sport- en spelactiviteiten georganiseerd in sporthal De Moriaan in Wijk aan Zee en in sporthal De Walvis in Beverwijk. De jeugd wordt begeleid door de buurtsportcoaches Beverwijk Fit en Actief.

In de voorjaarsvakantie zijn er voor kinderen in zowel Beverwijk als Wijk aan Zee leuke activiteiten te doen! Deze worden georganiseerd om sporten en spelen voor kinderen te stimuleren. De Evenementenmakelaar organiseert de activiteiten in opdracht van de gemeente Beverwijk. Op dinsdag 19 februari wordt de activiteit georganiseerd in- en in samenwerking met- sporthal de Moriaan in Wijk aan Zee. Tijd 13.00-16.00 uur. Op donderdag 21 februari zijn de activiteiten georganiseerd in sporthal Beverwijk (Walvis). Tijd 13.00-16.00 uur.

Mega wintersportinstuif
Op beide dagen geldt als thema van de Mega Sportinstuif: Winterspelen! Er is een breed aanbod van sporten en spelletjes. Denk hierbij aan ijshockey, curling, biatlon, apenkooien, sneeuwballengevecht, schaatsen, springkussen, judoclinic met meester Roeland van Toradoshi (Beverwijk), i-dance matten (Wijk aan Zee), schminken, etc.

Deelname
Kinderen in de leeftijd 4-14 jaar zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de mega sportinstuif.  Deelname is gratis. Inschrijven is niet nodig. Jonge kinderen onder begeleiding.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen