Gratis roeiclinic bij Roeivereniging de Stern

Foto: De Stern

Altijd al eens kennis willen maken met de roeisport? Op zondag 24 maart van 12.30 uur tot 14.00 uur is dat mogelijk. Dan geven ervaren instructeurs van roeivereniging de Stern een gratis roeiclinic.

Met het langer worden van de dagen en met het mooiere weer is het nu hét moment om te genieten van sporten in de buitenlucht en op het water. En roeien is dan misschien wel de ultieme sport. Iedereen kan leren roeien, jong of oud, met of zonder sportervaring. Je kunt alleen of in teamverband roeien op recreatief of op wedstrijdniveau, er is voor ieder wat wils.  Het enige wat je nodig hebt is een zwemdiploma. Bij mooi weer of met wind en regen, het gevoel als je met je boot soepel door het water glijdt is niet te beschrijven, dat moet je ervaren! Met roeien train je al je spieren en de kans op blessures is klein.

Roeiclinics
Daarom organiseert de Stern een gratis roeiclinic op zondag 24 maart van 12.30 uur tot 14.00 uur. Vind je het leuk, dan kan je meedoen aan de basisinstructie van drie maanden. De Stern biedt deze aan tegen gereduceerd tarief. De cursus start in de 1e week van april. Er wordt tweemaal per week lesgegeven door ervaren instructeurs. De lessen zijn ‘s avonds door de week en in het weekend.

Roeien bij de Stern
Roeivereniging de Stern is gevestigd op Sluiseiland in IJmuiden ter hoogte van de Middensluis. De Stern is een gezellige vereniging waar het hele jaar door wordt geroeid.  Niet alleen op het Noordzeekanaal maar door het hele land bij mooie tochten en wedstrijden.

Voor meer informatie en opgeven voor de clinic kunt u contact opnemen met de Stern via [email protected] of bel 06 24 51 54 02 na 17.00u.

 

Reacties