Beverwijk weer op zoek naar nieuwe Stadsfotograaf

Foto: Bert Giebels

Nog ruim een maand te gaan en dan wordt de nieuwe Stadsfotograaf van Beverwijk gekozen. Tot en met 11 april kan iedereen nog foto’s inleveren om mee te doen aan deze jaarlijkse wedstrijd van ISOO en de stichting Kunst & Cultuur Beverwijk.

Wat je precies fotografeert staat je vrij, met één restrictie: Beverwijk moet in een van de aangeleverde foto’s een rol spelen. De winnaar is één jaar lang Stadsfotograaf van Beverwijk en krijgt in totaal zes opdrachten van een professioneel begeleidingsteam.

Je hoeft niet per se een ‘flitsende’ camera te hanteren om een gooi te doen naar de titel Stadsfotograaf. Ook een mobiel kan volstaan. Dus waag de sprong en doe mee aan de verkiezing van de twaalfde Stadsfotograaf van Beverwijk. Je krijgt aldus een podium voor je werk, want de ingezonden foto’s worden regelmatig in diverse kranten gepubliceerd. Maar ook op social media, via radio en diverse sites. Behalve de eer en aandacht ontvang je ook een bescheiden vergoeding.

Perskaarten Young Art
De organisatie roept met name ook jongeren om mee te doen. Young Art Festival geeft twee perskaarten cadeau aan de jongere winnaar. De winnaar gaat deze zomer onder deskundige begeleiding twee dagen fotograferen op YA. Het hele festivalterrein plus backstage behoort tot jouw werkgebied! Jouw fotoverslag is onderdeel van de Young Art expositie die later wordt georganiseerd bij het fotografiecentrum ISOO.

Wat moet je doen?
Stuur vijf foto’s voor 11 april naar [email protected]  Meer weten? Zie Stadsfotograaf op Facebook.

Reacties

article
54188
Beverwijk weer op zoek naar nieuwe Stadsfotograaf
Nog ruim een maand te gaan en dan wordt de nieuwe Stadsfotograaf van Beverwijk gekozen.
https://beverwijk.nieuws.nl/lokaal/20190312/beverwijk-weer-op-zoek-naar-nieuwe-stadsfotograaf/
2019-03-12T10:59:59+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/43/2019/03/12105924/Bert-Giebels-Harddraverij-1.jpg
stadsfotograaf
Algemeen, Cultuur