Nieuwe zonnepanelenactie gemeente Beverwijk

Foto: Pixabay

Na een eerdere ronde, waarbij 300 woningeigenaren gebruik maakten van de zonnepanelenactie is de gemeente Beverwijk een twee collectieve inkoopactie gestart.

De bedoeling is dat inwoners van Beverwijk de mogelijkheid krijgen om hun woning klaar te maken voor de energietransitie, waar niet alleen het milieu bij gebaat is, maar waarbij men ook de energierekening beduidend naar beneden ziet gaan. Met de collectieve inkoopactie voor zonnepanelen die nu in gemeente Beverwijk loopt is dat mogelijk.

De informatieavonden zijn inmiddels geweest en werden drukbezocht. Maar het is nog steeds mogelijk om zich aan te melden.

Aanmelden
Met de zonnepanelenactie krijgt men de kans om panelen in te kopen en te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Aanmelden kan tot 6 mei 2019 inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actiebeverwijk. Bij aanmelding wordt er een afspraak gemaakt voor een huisbezoek. Men kan dan, nog altijd vrijblijvend, alle vragen stellen. waarna men een aanbod op maat van de betreffende specialist ontvangt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen