Kunstroute Bomenbuurt presenteert 40 deelnemers tijdens 10e editie op zondag 12 mei

Foto: Kunstroute Bomenbuurt

Op zondag 12 mei wordt in Beverwijk voor de 10e keer de ‘Kunstroute Bomenbuurt” georganiseerd. Gedurende deze dag worden kunstwerken geëxposeerd in de Bomenbuurt op de eigen thuislocatie van de kunstenaars, bij bewoners die hun huis (tuin of garage) hiervoor ter beschikking stellen of in openbare gelegenheden (ateliers, kinderboerderij, school)

De Kunstroute Bomenbuurt is een niet meer weg te denken traditie, en de organisatie is blij dat er ook weer nieuwe kunstenaars en locaties in de route zijn opgenomen. Met bijna 40 enthousiaste deelnemers (individueel en groepen) op 15 locaties valt er weer veel te genieten.

Kunstmarkt
Een nieuw item dit jaar is de kunstmarkt. Een plek waar geïnteresseerden kunnen deelnemen aan workshops (kortdurend 30 à 45 minuten) en waar kunstenaars zelf een aantal bijzondere technieken demonstreren.

Fietsen of lopen
De route kan zowel fietsend als lopend afgelegd worden. Hiervoor kan met de kunstroutecatalogus gebruiken die men gratis kan afhalen bij PopulusArt, Kennemer Theater, Bibliotheek, Stadhuis, buurtcentra, diverse winkels en bij de deelnemende kunstenaars. In deze catalogus staan alle kunstenaars met expositie-adres en plattegrond.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Kunstroute Bomenbuurt

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen