Heel Beverwijk sport tijdens ‘Sportfair Beverwijk Fit & Actief’

Foto: Wim Meijer Fotografie

Morgen, op zondag 19 mei,  wordt voor de negende keer de SportFair Beverwijk Fit & Actief georganiseerd bij de Sporthal de Walvis!

Doel van de ‘Sportfair Beverwijk Fit & Actief’ is om mensen van alle leeftijden kennis te laten maken met bekende en onbekende sporten, met de intentie om het sporten en bewegen onder de inwoners van Beverwijk te bevorderen.

Dit gebeurt door een groot aan sportverenigingen die deze dag aanwezig zijn en die allerlei sportieve activiteiten, presentaties en workshops organiseren. Demonstraties van topsporters en regionaal talent, proeftrainingen en allerlei uitdagende en sportieve dingen uitproberen. Kortom: Niet alleen kijken, maar ook meedoen!Naast het programma door sportverenigingen is er een grote informatiemarkt. Bedrijven, maatschappelijke organisaties, bonden en vele anderen die bijdragen aan de sportdoelstellingen in de breedste zin presenteren zich deze dag.

Waar, wanneer, hoe laat?
De Sportfair begint om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur en wordt gehouden in en rond Sporthal de Walvis, Van Loenenlaan 1, Beverwijk. Toegang en deelname is gratis!Dit zijn de deelnemende organisaties die zich tijdens de SportFair Beverwijk Fit & Actief zullen presenteren:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen