CenterParcs Zandvoort haalt huisjes tijdelijk uit verhuur wegen Formule 1

Foto: Wim Meijer Fotografie

CenterParcs Zandvoortse heeft de eigen accommodaties tijdelijk uit de verhuur gehaald. Het gaat vooral om de periode mei 2020. Het besluit heeft alles te maken met de komst van de Formule 1 op het Circuit Zandvoort volgend jaar.

(Bronnen: NH Nieuws/Zandvoort.Nieuws.nl)

Bekendmaking
Na de bekendmaking over de Formule 1 race op het Zandvoortse circuit door Liberty Media baas Chase Carey, is er de onvermijdelijke vraag naar verblijfsruimte tijdens het Grand Prix weekend in de badplaats. Op dit moment is het lastig om ruimte te vinden. Eigen onderzoek levert wel op dat er wel degelijk accommodaties in de periode mei 2020 te huur is.

CenterParcs Zandvoort heeft op de eigen website al laten weten dat zij alle verhuur van hun eigen accommodaties voorlopig voor mei 2020 uit de verhuur hebben gehaald. Het vakantiebedrijf voert op dit moment ook werkzaamheden uit als het gaat om de vernieuwing van de bungalows in het park. ,,Er is officieel bekend gemaakt dat de Formule 1 terugkeert naar Circuit Zandvoort. Wij verheugen ons enorm op de eerste rit van de Formule 1, op het circuit van ons naastgelegen Park Zandvoort. Graag brengen we je hier op de hoogte over de verhuur van onze accommodaties tijdens deze periode”, is op de website van CenterParcs Zandvoort te lezen.

Carey heeft bij de aankondiging van de Formule 1 op Circuit Zandvoort gezegd dat het hoogstwaarschijnlijk in mei 2020 zal gaan plaatsvinden. De exacte datum is daarom nog onbekend. ,,Mede hierdoor hebben wij ervoor gekozen om de gehele maand mei 2020 onze accommodaties tijdelijk uit de verhuur te halen. De komende maanden zal hier meer over bekend worden”,laat CenterParcs Zandvoort weten.

Veel gestelde vragen
Verder geeft CenterParcs Zandvoort op de eigen website antwoorden op veelgestelde vragen van mensen die op zoek zijn naar verblijfsruimte. Zo is het mogelijk om op de hoogte te blijven als er nieuws komt over de bekendmaking van de datum, maar schrijft het vakantiebedrijf ook dat mensen zelf de website in de gaten moeten houden voor een eventuele huur van ruimte tijdens het Formule 1 weekend.

Reacties