Sportfair ‘Beverwijk Fit & Actief’ geeft inkijkje Beverwijks sportaanbod

Foto: Wim Meijer Fotografie

Afgelopen zondag, 20 mei, presenteerden de sportverenigingen uit en rond Beverwijk zich gedurende de jaarlijkse sportfair in Sporthal de Walvis.

Voor de tweede keer gebeurde dit niet onder de naam ‘Sportfair’, maar als ‘Beverwijk Fit & Actief’. Doel van ‘Beverwijk Fit & Actief’ is om mensen van alle leeftijden kennis te laten maken met bekende en onbekende sporten, met de intentie om het sporten en bewegen onder de inwoners van Beverwijk te bevorderen. Veelheid aan sporten
Of dat is gelukt moet de toekomst uitwijzen, maar dat er voor de bezoekers van de fair volop te beleven viel staat buiten discussie. Basketbal, dansen, biljarten, freerunning, hengelsport, voetballen, badminton, Aikido, wielrennen en schaatsen. Allerlei activiteiten waaraan in veel gevallen kon worden deelgenomen door de merendeels toch jongere bezoekers.

Net zoals voorgaande jaren speelden ook nu weer de dansende jongeren van DnD Dance een hoofdrol op het hoofdpodium.

Sportmarkt
Daarnaast was er ook weer de sportmarkt waarbij in de diverse stands informatie te krijgen was over sportaanbod en soms ook nieuwe innovatie sportartikelen onder de aandacht werden gebracht, zoals ‘BikeAnders’ met de Elleptigo, een serie zogenaamde Stand-Up-Bikes’. En ook weer volop aandacht voor gezonde voeding en bewegen voor jongeren, waarbij de fietsaangedreven blender voor fruitshakes een echte ‘hit’ was.Fotoserie
Beverwijk.Nieuws.nl was ook aanwezig en maakte onderstaande foto-impressie. De foto’s zijn downloadbaar: klik ze aan en je krijgt een grotere downloadbare versie. Als eerste en ook als laatste in deze serie nog een filmpje van DnD Dance.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen