Weldoen IJmond organiseert activiteiten voor jonge mantelzorgers

Foto: Weldoen IJmond

Weldoen IJmond organiseert in samenwerking met STG Vrijwilligershulp & Mantelzorg op vrijdagavond 5 juli activiteiten voor de jonge mantelzorgers.

Wanneer ben je een jonge mantelzorger? Wanneer je als jongere moet zorgen voor je ouders, je broer of zus, kan dat een behoorlijke impact hebben op je leven. Vaak staan jongeren in die situatie er niet eens bij stil dat ze mantelzorger zijn. Ze zijn zo gewend geraakt aan hun zorgtaken, dat ze die er haast vanzelfsprekend bij doen. Intussen krijgen ze vaak niet echt de kans om de dingen te doen die hun leeftijdsgenoten doen. Daarom organiseert Weldoen IJmond in samenwerking met STG Vrijwilligershulp & Mantelzorg op vrijdagavond 5 juli activiteiten voor de jonge mantelzorgers.

Mantelzorgers 8-12 jaar
Ben jij een jonge mantelzorger tussen de 8 en 12 jaar kom ons dan helpen zoeken naar de schatkist. Zou het ons lukken? Wie weet zit er in de schatkist wel een leuke beloning voor iedereen! Tijd: 18.30 – tot 20:00 uur.

Mantelzorgers 13-23 jaar
Ben jij een jonge mantelzorger tussen de 13 en 23 jaar en ook nog een goede detective. Er is een misdaad gepleegd en wij kunnen wel wat hulp gebruiken! Alleen door het oplossen van codes en raadsels in de avontuurlijke speurtocht kan je het slachtoffer vinden en helpen. Tijd: 20.30 – 22.00 uur.

Jongerencentrum Inside54
Voor beide activiteiten geldt dat er gestart wordt vanaf locatie: Jongerencentrum Inside54, Schutterskwartier 54 in Heemskerk.

Aanmelden
Meld je vóór 28 juni aan via: Rianne Tol, [email protected], 06-18482619 of Arianne Zandbergen, [email protected] Geef bij de aanmelding je naam, leeftijd en het telefoonnummer waar je vader en/of moeder te bereiken is door.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen