Het gaat Dance Valley ‘voor de wind’ tijdens jubileumeditie

Foto: Ton van Steijn

Gisteren vond op het festivalterrein Velsen Valley in recreatiegebied Spaarnwoude de 25e editie plaats van dancefestival Dance Valley.

Circa 25.000 bezoekers konden genieten van de acts op de acht podia op het festivalterrein met o.a. Fedde Le Grand, Ummet Ozcan, Ferry Corsten, Bizzey, Chuckie, Firebeats, Kris Kross Amsterdam en hoofdact David Guetta.Terugkijken kan van een klein wondertje worden gesproken dat het festival relatief weinig hinder ondervond van de zomerstorm die verder in de regio voor flinke overlast zorgde, en zelfs een flink stuk van het dak van het AZ-stadion naar beneden haalde. Niets van deze problemen bij Dance Valley waar tijdens deze jubileumeditie blijkbaar alles ‘voor de wind’ ging. Slechts één podium moest een paar uurtjes dicht omdat daar de wind vol op stond.Hier

Dance Valley bestaat sinds 1995 en is daarmee één van de langstlopende dancefestivals ter wereld.Uitgebreide fotoserie Ton van Steijn: Zoek jezelf!
Zoals ieder jaar was ook nu weer collega-fotograaf Ton van Steijn aanwezig op het festivalterrein en maakte daar een uitgebreide foto-impressie. De foto’s in dit artikel zijn van zijn hand. Wil je meer foto’s en wellicht jezelf zoeken, klik dan op FOTOSERIE DANCEVALLEY TON VAN STEIJN. Hieronder alvast een voorproefje:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen