Fietsverlichtingsactie tijdens Repair Café

Foto: Pixabay

Tijdens Repair Café  wordt er zaterdag 19 oktober een fietsverlichtingsactie gehouden. Met  donkere dagen in aantocht besteedt men extra aandacht aan de fietsverlichting, zodat je als fietser beter gezien wordt en veiliger de weg op gaat. Iedereen is welkom.

Met fietsverlichting daalt de kans op een aanrijding in het donker met wel twintig procent. Toch vervangt vier op de tien fietsers een kapotte fietslamp niet meteen. Daarom houden wij deze actie zodat fietsers zich weer veilig door het donker kunnen voortbewegen. Er worden gratis lamp setjes uitgedeeld zolang de voorraad strekt.

Tijdens het Repair Café worden niet alleen maar fietsen maar ook andere kapotte spullen gerepareerd, zoals elektrische apparaten, rollators, kleding, computers, speelgoed, etc. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders.

Het gaat bij het Repair Café om anders kijken naar kapotte spullen, hergebruik,  sámen repareren én kennis delen!

Wanneer en waar?
Het Repair Café in Paviljoen Westerhout begint om 12.30 en duurt tot 15.30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Locatie: Paviljoen Westerhout, Westerhoutplein 3.

De daaropvolgende keren zijn gepland op: 16 november, 21 december, 18 januari, etc.

Kijk voor meer informatie op: www.repaircafe.org of facebook: Repair Café Beverwijk

Reacties