Inschrijving geopend voor Open Rodi Media DEM DUBBEL toernooi

Foto: LTC DEM

DEM tennispark van 14 tot en met 22 maart in teken van het Rodi Media DEM DUBBEL Open en Rodi Media MASTERS

Terwijl er nog volop wordt getennist tijdens het winterseizoen op de all-weather banen bij L.T.C. D.E.M. te Beverwijk, zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen al in volle gang. Voor het negende jaar op rij wordt bij DEM het Rodi Media DEM DUBBEL Open gespeeld, als perfecte voorbereiding op de KNLTB competitie. Maar ook iedereen die geen competitie speelt is natuurlijk van harte welkom.

Inschrijving
Dit toernooi zal gespeeld worden van 14 t/m 22 maart in de categorieën Heren-, Dames- en Gemengd Dubbel in de speelsterktes 3 t/m 8. De leeftijdscategorieën zijn 17+ én 40+. Er wordt gespeeld in poules en/of afvalschema’s met verliezersrondes, zodat iedereen tenminste twee partijen speelt. De inschrijving is inmiddels geopend op mijnknltb.toernooi.nl en de uiterste inschrijfdatum is 10 maart.

Rodi Media MASTERS
Tegelijkertijd met het Rodi Media DEM DUBBEL Open wordt er op het tennispark van DEM de Rodi Media MASTERS gespeeld. Hier strijden de beste lokale 8 mannen en 8 vrouwen om de titel in het enkelspel. De spelers worden hiervoor uitgenodigd. Er worden wedstrijden op hoog niveau gespeeld en het tennispark aan de Spaarnestraat staat de gehele week bol van de activiteiten. Redenen genoeg dus om óf in te schrijven voor het DEM DUBBEL, óf om in die week te komen kijken naar prachtige tenniswedstrijden.

Reacties