55+

Film in het kader van Wereld Alzheimer Dag maandag 21 september in Cineworld Beverwijk

Maandag 21 september is het weer Wereld Alzheimer Dag, hét jaarlijkse moment om wereldwijd aandacht te vragen voor dementie.  En dat is nog steeds hard nodig want er is nog veel onbekend over dementie en de zorg die door mantelzorgers wordt verleend.

Wat Alzheimer Nederland op deze dag doet is zorgen dat mensen weten wat het is om dementie te krijgen, wat het met je doet en hoe je omgeving daar mee kan omgaan. Daar kan veel over uitgelegd worden maar nog indrukwekkender zijn de verhalen van mensen zelf.

“Kapsalon Romy”
Een van die verhalen is samengevat in de film “Kapsalon Romy”, een familiefilm gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Tamara Bos.

Bioscoop Cineworld in Beverwijk is bereid gevonden deze film te vertonen tegen een gereduceerd tarief van € 7.50 per persoon. De film start maandag 21 september om 16.00 uur.

Vooraf en in de pauze wordt er een consumptie aangeboden, alles geheel corona-proof. De afdeling Midden-Kennemerland is aanwezig met een tafel met informatie over dementie.

Iedereen is welkom! Als tip geven wij nog mee: neem vooral uw kleinkinderen mee want het gaat ook om de omgang tussen oud en jong.

Locatie en kaarten
De bioscoop kunt u vinden vlakbij het station Beverwijk met als adres : Stationsplein 49, 1948 LC in Beverwijk. Als u zeker wilt zijn van een plaats kunt u kaarten reserveren via de website: www.cineworld.nl/films/filmdetail/film/112573  of telefonisch via: 0251 – 22 34 35.