Speelgoedinzamelingsactie voor gezinnen met een laag inkomen

Foto: Pixabay

Stichting Welzijn Beverwijk en het Sociaal team Beverwijk organiseren samen met en op initiatief van Cynthia Heiloo, inwoner van Beverwijk, een Sinterklaas actie. Cynthia wil tweedehands speelgoed inzamelen voor kinderen in gezinnen die weinig te besteden hebben.

Dit speelgoed wil ze in de week voor Sinterklaas bezorgen bij die gezinnen. Dit jaar worden gezinnen benaderd die woonachtig zijn in de wijk Kuenenplein/Plantage, de wijk waar Cynthia zelf woont. Bij succes hopen SWB de actie te kunnen uitbreiden naar andere wijken. Cynthia hoopt van harte dat inwoners uit Beverwijk en omliggende gemeenten gul zullen doneren. Voorwaarde is dat het speelgoed niet stuk is en schoon is. Bij voorkeur zo goed als nieuw.

Heeft u heel en schoon speelgoed en wilt u dit doneren voor de actie dan kunt u contact opnemen met Cynthia – [email protected] Mede namens de kinderen bij voorbaat enorm bedankt! Informatie over de actie kunt u krijgen bij Cynthia of bij de Stichting Welzijn Beverwijk, 0251 – 300300 of het Sociaal team Beverwijk, 06 – 11035327.

Reacties