Negentigste minuut kost Telstar opnieuw de drie punten; ook Excelsior in laatste minuut langszij

Als een voetbalwedstrijd 85 minuten zou duren in plaats van 90 dan zou Telstar dit seizoen serieus kampioenskandidaat zijn geweest. Voor de zoveelste keer moesten de Velsenaren ook gisteravond de winst uit handen geven in de allerlaatste fase van de wedstrijd.

Afgelopen maandag was het nog FC Almere dat diep in blessuretijd toch nog de bal achter Jasper Schendelaar wist te krijgen. En een soortgelijk scenario zagen we ook al eerder tegen De Graafschap en FC Eindhoven.

Ook nu was het weer Telstar dat goed uit de startblokken kwam en in de eerste helft de beste kansen creëerde, hetgeen zich in de 39e minuut vertaalde in een doelpunt van Ozan Kökcü op aangeven van Cas Dijkstra.

Die 1-0 bleef ongewijzigd totdat in de 90e minuut van de wedstrijd Sondre Skogen de bal in de 90ste minuut achter Schendelaar wist te werken en daarmee alsnog een punt mee naar Rotterdam nam.

Na het gelijkspel staat Telstar elfde in de eerste divisie met 40 punten uit 34 wedstrijden. Volgende week zondag wacht de derby tegen FC Volendam.

Klik HIER voor het wedstrijdverslag en de interviews na de wedstrijd van mediapartner NH Nieuws.