Fotografica Beurs op Beverwijkse Bazaar

Foto: Pxhere

Op zondag 13 juni kan iedereen terecht op De Bazaar in Beverwijk voor de Fotografica Beurs. Van analoog tot digitaal en van amateur tot professional. Voor iedere fotografieliefhebber is er wel iets te vinden.

In Nederland hebben we duizenden professionele fotografen. Maar wel tienduizenden hobbyfotografen. En zeker door de camera op de telefoon is dit aantal alleen nog maar toegenomen. Digitaal is natuurlijk fantastisch, maar analoog is zeker niet weg. Sterker nog, het maakt een comeback!

Je kunt meer diepte, detail en tonen fotograferen dan een digitale camera dat kan en je bent niet gelimiteerd aan een maximum aantal pixels. Zo kom je dichterbij het vastleggen van wat je werkelijk hebt gezien.

Voor iedereen die uit wil proberen hoe het is om met een analoge camera te fotograferen, organiseert De Bazaar nu de fotografica beurs. Hier kun je alles vinden op het gebied van analoge camera’s, kun je de bijbehorende fotorolletjes vinden, maar ook zaken als statieven. De moeite waard dus om een kijkje te nemen.

Reacties