Unieke gratis tentoonstelling Zangvogels in het Koetshuijs bij Kasteel Assumburg

Foto: Aangeleverd - NME

Nieuwsgierig naar zangvogels en hun gewoonten? Bezoek tussen 11 juni en 9 september  de tentoonstelling ‘Zangvogels’ in het Koetshuijs bij kasteel Assumburg.

NME Heemskerk organiseert, in samenwerking met Stichting Kasteeltuin, in bezoekerscentrum het Koetshuijs een uitdagende tentoonstelling.

De tentoonstelling Zangvogels is een educatieve tentoonstelling voor het hele gezin. De tentoonstelling bevat panelen met informatie en opdrachten. Kinderen leren spelenderwijs en interactief zangvogels herkennen en leren over hun leefgewoonten. Deze tentoonstelling is gratis te bezoeken.

Bezoekmogelijkheden
De tentoonstelling is van 11 juni tot 9 september dagelijks te bezoeken tussen 13.30 uur en 17.00 uur. Voor actuele openingstijden kunt u de website van het Koetshuijs in de gaten houden: www.kasteeltuinassumburg.nl. Uiteraard gelden alle corona- veiligheidsmaatregelen.  Bezoekerscentrum het Koetshuijs is te bezoeken aan de Tolweg 9a in Heemskerk.

Scholen
Wilt u met uw klas de tentoonstelling bezoeken? Reserveer door een e-mail te sturen naar [email protected] U hoort dan zo spoedig mogelijk of het gewenste tijdstip mogelijk is.

Reacties