Milène van der Smissen met eerbetoon aan 75-jarige Dolly Parton in Kennemer Theater

Foto: JeanPaul Karting

Op vrijdag 18 februari komt de Brabantse actrice, danseres en zangeres Milène van der Smissen met haar muziektheatervoorstelling ‘Voor mijn part Dolly’ naar het Kennemer Theater in Beverwijk.

Milène is grootDolly Parton fan! In haar muziektheatervoorstelling ‘Voor mijn part Dolly’ kom je van alles te weten over de wereldster, die in januari haar 75 kaarsjes uitblies. Milène gaat in gesprek met haar idool en zingt verrassende arrangementen van die waanzinnig bekende songs als: Jolene en 9 to 5. Milène wordt begeleid door gitarist Satria Karsono..

De van oorsprong Brabantse Milène (29) zong eerder dan dat ze sprak. Na verscheidene vooropleidingen studeerde ze in 2014 af aan het Rotterdams Conservatorium, Codarts. Sindsdien schittert Milène op verschillende, internationale podia. Ze was te zien in producties van o.a.: Toneelgroep de Appel, Holland America Line Cruises, Sesamstraat, Chaplin – de musical en Belinda King Productions.

Kaarten vanaf € 15,50 voor haar show op vrijdag 18 februari om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen