Locoburgemeester opent nieuwe locatie Nova College in Hoofddorp

Foto: Nova College

De Nova Campus Haarlemmermeer van het Nova College heeft er sinds de voorjaarsvakantie een locatie bij: op de Jadelaan 20 in Hoofddorp zijn de mbo opleidingen ICT en het vavo (mavo, havo en vwo voor volwassenen) gevestigd. Locoburgemeester Marjolein Steffens – van de Water verrichtte samen met studenten en campusdirecteur Harrie Bemelmans de officiële opening op donderdagochtend 14 april.

De ICT studenten bestuurden een drone met daaraan een symbolische sleutel die zij 3D hadden geprint. De locoburgemeester knipte de sleutel los en liet met die sleutel een feestelijke bos ballonnen los, die opsteeg naar het plafond. Daarna kregen de genodigden een rondleiding door de nieuwe onderwijslocatie ‘in bedrijf’ en maakten zij kennis met de studenten en hun opleidingen. Zo waren de vavo studenten druk met de voorbereidingen voor het Centraal Schriftelijk Examen mavo, havo en vwo.

De locatie Jadelaan is een uitbreiding van de Nova Campus Haarlemmermeer aan de Paxlaan, die te klein werd voor het groeiend aantal studenten. Op de Jadelaan volgen zo’n 500 studenten onderwijs. Voor de ICT studenten is de locatie gunstig: midden tussen bedrijven die veel werken met ICT.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen