De Cirkel brengt weer jeugdtheater

Het Epos Ensemble
Het Epos Ensemble
Foto: Aangeleverd

HEEMSKERK – De Cirkel gaat weer voorstellingen voor kinderen programmeren. Het theater in Heemskerk, tegenwoordig gevestigd in het centraal gelegen Laurentz, heeft drie nieuwe shows geboekt en presenteert deze in de vrolijke reeks ‘Theater en Taart’.

Op zaterdagmiddag 14 januari om 14.00 uur opent het Epos Ensemble de serie met ‘De wraak van Lorre’. Het Epos Ensemble verweeft in zijn voorstellingen verhalen en muziek tot één geheel. Alle leden van het ensemble spelen een blaasinstrument: fluit, hobo, klarinet, fagot en hoorn. In ‘De wraak van Lorre’ nemen zij het publiek, samen met verteller Benjamin Murck, mee in een wereld vol papegaaien en operamuziek. Het wervelende muziektheaterstuk is gebaseerd op het gelijknamige boek van de bekende schrijfster Tosca Menten en geschikt voor iedereen vanaf zes jaar.

Na afloop van de voorstelling (duur: ongeveer 45 minuten) staan taart en limonade klaar in de foyer. Deze traktaties zijn bij het ticket inbegrepen en worden geserveerd door Grandcafé Laurentz.

Deel twee en drie van de reeks ‘Theater en Taart’ vinden plaats op zaterdagmiddag 11 februari en zondagochtend 26 maart. Dan staan Tonky & Jack (Marten Fisher en zijn trouwe hond) en Bram van Beusekom (met een even trouwe kat) op het podium.

Kaarten voor elke Theater en Taart-voorstelling zijn verkrijgbaar tegen een speciale introductieprijs van € 7,50 per persoon. Op een familieticket van € 25,00 kunnen twee volwassenen en maximaal drie kinderen naar de voorstelling komen kijken. Zie: www.decirkelheemskerk.nl/theater.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen