Dit weekend in Filmhuis Heemskerk: Leeuwin en Asteroid City

Foto: Aangeleverd

HEEMSKERK – Op zondag 17 september zijn in Filmhuis Heemskerk twee films te zien. Om 14.00 uur het verhaal van Rosi die er alles aan doet om Oranje Leeuwin te worden in de film “Leeuwin”. En om 20.00 uur kan men kijken naar “Asteroïd day” met Scarlett Johansson en Ton Hanks

Leeuwin
Rosi heeft een perfect leven in Suriname: ze woont in een mooi huis, heeft veel vrienden en een passie voor voetbal. Tot ze ineens naar Nederland moet verhuizen en alles verandert. De cultuurshock is groot, maar gelukkig heeft Rosi haar voetbaltalent. Lukt het haar om haar droom te volgen om Oranje Leeuwin te worden. Doorzetten en knokken voor je plekje is de rode draad in deze sportieve en kleurrijke jeugdfilm.

  • Zondag 17 september 14:00uur, Tickets: € 6,50

Asteroid City
In een fictief idyllisch Amerikaans woestijnplaatsje (1950) wordt een wetenschappelijk programma, genaamd “Asteroïd day”, georganiseerd met  in de hoofdrol Scarlett Johansson en Ton Hanks.

Studenten en hun ouders komen vanuit het hele land bij elkaar voor onderlinge kameraadschap en wetenschappelijke competitie. Wanneer deze dag spectaculair wordt verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen, blijken de kennis en levenservaringen van studenten en hun ouders op zeer onverwachte manieren te overlappen.

  • Voorstelling: zondag 17 september 20:00 uur en woensdag 20 september 15:00 uur. Tickets: € 7,50 / € 6,50
  • Adres: Theater en Filmhuis De Cirkel Laurentz, A. Verherentstraat 1, 1961 GD Heemskerk (website: www.decirkelheemskerk.nl

Cookieinstellingen