82e Krinkels Pim Mulierloop 21 april weer van start

Foto: Ton van Steijn

SANTPOORT NOORD – Op zondag 21 april 2024 organiseert atletiekvereniging Suomi de 82e Krinkels Pim Mulierloop. De start- en finishlocatie van het oudste hardloopevenement van Nederland is op de atletiekbaan van AV Suomi in Santpoort-Noord.

De routes lopen langs en door het prachtige Nationaal Park Zuid-Kennemerland en deels over het Landgoed Duin & Kruidberg. De starttijden zijn 11.15 uur voor de 5km, 11.00 uur voor de 10km en 10.45 uur voor de 10EM. De afstanden zijn geschikt voor hardlopers van alle niveaus. Bij de finish ontvangen alle deelnemers een mooie medaille als herinnering. En DJ Martin zorgt voor de beats op het sportpark.

Kidsrun
De Kidsrun start om 10.30 uur. Als de allerkleinsten het spannend vinden, dan kunnen de papa’s en mama’s mee rennen. De kids kunnen na de finish weer op krachten komen met een zakje verse popcorn. Voor de kinderen zijn er ook gratis activiteiten zoals een springkussen en leuke spellen, waaronder een mega sjoelbak.

Survivalrun
Ook kun je deze ochtend kennismaken met Survivalrun. Ontdek hoe leuk het is om obstakels te overwinnen, aan touwen te hangen of de monkeybar te trotseren. De Survivalrun-trainers staan klaar om je over het speciale oefenparcours te begeleiden.

Inschrijven
Voorinschrijven kan tot en met 17 april 2024. Elke deelnemer van de voorinschrijving maakt kans op een hotelovernachting voor 2 personen op Landgoed Duin & Kruidberg inclusief diner en ontbijt. Na-inschrijven kan op de dag zelf in de kantine van AV Suomi vanaf 09.30 uur tot en met 30 minuten voor de start. Voor-inschrijven doe je via www.pimmulierloop.nl. Schrijf je nu in en bereid je voor op een onvergetelijke ochtend vol sportiviteit, natuurpracht en gezelligheid!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen