112

Kennemerland levert twee teams voor Jeugdbrandweerwedstrijden; IJmuiden en Rijsenhout bereiken halve finales

Foto: Veiligheidsregio Kennemerland

KENNEMERLAND – Twee jeugdbrandweerteams van Brandweer Kennermerland hebben zich gekwalificeerd voor de halve finales van de nationale jeugdbrandweerwedstrijden die op 22 juni plaatsvinden in Heusden. Het gaat om de teams van IJmuiden en Rijsenhout.

Hoog niveau
De jeugdbrandweerwedstrijden bieden een platform waar jongeren hun kennis en vaardigheden op het gebied van brandbestrijding en hulpverlening kunnen tonen. De teams worden beoordeeld op diverse scenario’s waarin ze hun praktische vaardigheden, samenwerking en probleemoplossend vermogen moeten inzetten. De teams van IJmuiden en Rijsenhout hebben zich onderscheiden door hun uitzonderlijke prestaties in de regionale voorrondes en zijn nu klaar om hun talenten te demonstreren in de halve finales.
Toekomstige generatie
Noortje Kok, Clustermanager bij Brandweer Kennemerland: β€œHet behalen van de halve finales door twee teams uit Kennemerland benadrukt het hoge niveau van toewijding, vaardigheid en teamwork van onze jonge deelnemers. Dat is voor Brandweer Kennemerland erg belangrijk want de jeugdbrandweer is een cruciale leverancier van de volgende generatie brandweermensen. Wij zijn trots op de prestaties van onze jeugdbrandweer-teams uit IJmuiden en Rijsenhout. Hun doorzettingsvermogen, vaardigheden en teamgeest zijn inspirerend, en we kijken ernaar uit om hen te zien schitteren in de halve finales. Deze zullen plaatsvinden op 22 juni in Heusden en we moedigen iedereen aan om onze jonge helden te ondersteunen terwijl ze strijden voor een plaats in de finale.”

Voor meer informatie over de jeugdbrandweer Kennemerland en de wedstrijden, kijk op:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen