In 2006 startten Fred Colli, Tineke Hendrikse en Robert Verweij met het aanbieden van een koksopleiding en een patisseriecursus in Beverwijk. Daarmee was Culinair Centrum Beverwijk geboren.
(Bron: 251tv )
Nu, 10 jaar later, is het Culinair Centrum uitgegroeid tot een begrip. Het aanbod bestaat uit koksopleidingen op 3 niveaus, 3 patisserie opleidingen en specialisatiecursussen in kaas, wijn, gastronomie, chemie en snijkunst. In totaal telt het Culinair Centrum Beverwijk nu meer dan 250 studenten.
Voor mediapartner 251tv vormde het 10-jarig bestaan reden om eens langs te gaan voor een reportage van de Pâtisserie-opleiding. Spannend, want men zat midden in de examenstress!
Kijk voor meer informatie over het Culinair Centrum Beverwijk en de opleidingen op: http://www.culinaircentrumbeverwijk.nl/
Meer 251TV-producties (TV uit de hele regio twee-vijf-een) zijn te bekijken via YouTube , Facebook , Twitter en Ziggo Kanaal 42 (digitaal) of Kanaal 45 (analoog).