Heintz: ”Meer energie en plezier in je leven”

Foto:

Verhoog NU je energie, vitaliteit & levenskwaliteit op een eenvoudige manier. De geleide meditatie App, gecreëerd door ondernemer Evert Heintz uit Heemskerk maakt dit voor iedereen bereikbaar!

Heintz, trainer en coach, richtte zijn bedrijf Insight Adventure op met als missie mensen vanuit hun innerlijke kracht te leren handelen. Hij weet mensen te inspireren om vernieuwend te denken, voelen, ademhalen, bewegen en eten. Deze App heeft als doel te (leren) ontspannen en mediteren om meer innerlijke rust te ervaren.

Optimale synergie


De geleide meditaties zijn gecombineerd met ontspannende muziek van componist, sounddesigner en producer Marc van Mourik. De rustige, prettige stem van Heintz helpt je direct te ontspannen en meer rust in je hoofd te krijgen. De muziek is per meditatie gecomponeerd om een optimale synergie te creëren. Vijf geleide meditaties plus een instrumentale Bonustrack bieden voldoende materiaal om het fenomeen mediteren, en de gevolgen ervan op de vitaliteit, te ontdekken en optimaal te integreren in het dagelijks leven.

Download “NU mediteren” voor €1,79

De App is beschikbaar voor iOS en Android en te downloaden in de Google Playstore. Naast de geleide meditaties is er tevens een link naar Twitter en Facebook, waarop dagelijks inspirerende informatie wordt gedeeld over vitaliteit, flow en gezond leven. 

Meer informatie? Bekijk de demo beneden aan dit bericht.


http://www.youtube.com/watch?v=
LPJF5dgtmUk