Stevie ‘wonder’ Ann zingt landgoed Marquette vol (foto’s)

De paden op en de lanen richting het Zomerfestival in! Het Heemskerkse festival is net als vorig jaar weer volop bezocht. De vele Wijkers en Heemskerkers liepen vanmiddag in grote getalen én zware benen (iets met voetbal..?) richting de grasvelden waar burgemeester Baltus rond 12.30 uur het startschot gaf voor een middag vol muziek, theater en kleinkunst op het indrukwekkende landgoed van kasteel Marquette.

Publiekstrekker Stevie Ann

Een paar dagen geleden werd het optreden van Miss Molly & Me helaas op de valreep nog gecanceld. Stichting Zomerpodium Heemskerk heeft alles op alles gezet om binnen een paar dagen goede vervanging te vinden. En hoe?! Vanmiddag van 14.30 tot 15.30 uur stond Stevie Ann op het podium. De zangeres die geregeld te vinden is bij programma’s van 3FM en Van Nieuwkerk bij DWDD vermaakte het publiek met zang, gitaar en keyboard kostelijk.

slw26s4oc7eq60yrh7wnhfov7

Stevie Ann had lovende woorden: ”jullie zijn een fantastisch publiek” Ook ging de zangeres nog even in op het succes van het Nederlands elftal. Ann: ”ik heb een donkerbruin vermoeden dat we wereldkampioen gaan worden!’’ De handen in het publiek gaan op elkaar.

bn4alyt2gnsegnq4yv3tpgn4u

Het Zomerpdiumfestival had alle bezoekers aangeraden om per fiets te komen.
U ziet het resultaat..

h70j2m2aaj97yg3n1ic89tuqo

Waterdruppels

Tja, waar de organisatie bij een afzegging nog kan inspelen op goed vervanging sta je met de rug tegen de muur als de weergoden niet mee willen werken. Rond 15.45 uur net na het optreden van Stevie Ann begonnen enkele donkere wolken samen te pakken boven het landgoed Marquette en kozen een flink aantal bezoekers eieren voor hun geld en keerden huiswaarts. 

rmaxaxlmbl1way1y4urcy7ggl

Meer foto’s zien? Klik op ‘reeks’ in de foto bovenaan in het bericht.
 
http://www.youtube.com/watch?v=
D1vEulH3lBo

Cookieinstellingen