Venetië?! Nee, gewoon in de regio Beverwijk!

BEVERWIJK – Maandagmiddag 28 juli, Beverwijk heeft iets weg van Venetië! Het noodweer wat in de loop van de ochtend en middag over het land trok heeft veel overlast veroorzaakt. BeverwijkNieuws heeft vele foto’s ontvangen, onderstaand een compilatie van het waterballet!

ztqsihnobi5fxheceegolqbpx

Kinderen op de Laan van Assumburg zien de humor er wel van in! (foto E. Rodenburg) 

k1obb7dvfuvh60yxk4976q3jh

De koningsstraat staat volledig onder water. (foto. Berry de Haan)

De brandweer is al de gehele ochtend bezig met het verwerken van meldingen van wateroverlast. In de omgeving van Beverwijk en Heemskerk was het zo druk dat de brandweer van Hoofddorp, Haarlem, Velsen en Uitgeest moesten bijspringen.

iug5rzr92vynmcxhs556jg5kf

Het water op de Italielaan staat centimeters hoog! (foto’s Henk Luntz)

Meerdere wegen en viaducten zijn afgesloten voor verkeer, omdat deze onder gelopen zijn met water. Op de Laan van Broekpolder waren meerdere auto’s vast komen te zitten door het water in de tunnel, auto’s reden over de fietspaden om veilig door de tunnel heen te komen.Terwijl de auto’s over de stoep reden op de Laan der Nederlanden, namen kinderen een frisse ‘duik’ boven het wegdek en in de tunnel. Even later is de Velsertunnel volledig afgesloten nadat er meerdere auto’s op elkaar waren gebotst.

nzelo56hpgo2xdfoy78ikjx9v

v1xry86w2dqkvvgyh69sxdz5b

Meer foto’s bekijken? klik op ‘REEKS’ in de foto bovenaan de pagina!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik hier wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen