Strategische IJmond Agenda aangeboden aan IJmond-commissie

Foto: Beverwijk Nieuws / Dennis Mantz

Vandaag hebben de colleges van burgemeester en wethouders van de gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen de Strategische IJmond Agenda aangeboden aan de IJmond-commissie en aan de raden van de drie gemeenten.

Met de Strategische IJmond Agenda wordt getracht de slagvaardigheid van het openbaar bestuur in de IJmond te verstevigen. De drie colleges realiseren zich dat de posities van de IJmond-gemeenten op punten verschillend zijn, maar duidelijk is dat het in het belang van inwoners, bedrijfsleven en organisaties is dat de samenwerking in de IJmond versterkt wordt.

Met de Strategische IJmond Agenda geven de drie gemeenten verder richting en verdieping aan de IJmondiale samenwerking. Dit nadat er in de afgelopen jaren al een aantal belangrijke stappen is gezet. De agenda geeft een gezamenlijk toekomstperspectief op inhoudelijke onderwerpen. De drie colleges hebben de agenda zo concreet mogelijk gemaakt om inzicht te geven in de activiteiten waar de drie gemeenten de komende jaren in gezamenlijkheid voor staan.

Meer informatie en het volledige persbericht kunt u hier lezen in het PDF bestand.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen