Prominente plek voor Wensboom

Foto: Google Streetview

Beverwijk – De zevende en laatste wensboom van Gouden Dagen Beverwijk is dinsdag 14 juli geplaatst in het Rode Kruis Ziekenhuis. In deze ‘Wensboom voor ouderen’ kun je een wens hangen voor een ouder iemand en natuurlijk ook als je zelf ouder bent.

In de wensboom kan een wens achtergelaten worden. Dit kan door ouderen, maar zeker ook vóór ouderen. Gouden Dagen brengt in samenwerking met onder andere de Zonnebloem, vrijwilligers en sponsoren de wens in vervulling. Wenskaarten zijn verkrijgbaar op de poli Geriatrie en bij de boom. De andere locaties van de wensbomen zijn: het stadhuis, de Moriaan, Elsanta, Huis ter Wijck, Wijk aan Duin en Lommerlust. Om nog vele wensen in vervulling te kunnen laten gaan heeft Gouden Dagen Beverwijk de hulp uit de samenleving nodig!Gouden Dagen is dan ook hard op zoek naar donateurs, sponsoren en vrijwilligers.

Op de website www.goudendagen.nl wordt uitgelegd welke mogelijkheden er zijn voor het ondersteunen van dit initiatief. Ook kan er voor meer informatie contact opgenomen worden met Kelly van Zijl via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen