Nieuwe bushalte Graaf Janstraat

Foto: Nieuwe bushalte in centrum Beverwijk

BEVERWIJK – Op 20 augustus 2015 is in de Graaf Janstraat bij de Beverhof een nieuwe bushalte geopend voor buslijn 59, de lijn tussen Beverwijk en Zaandam. Dit betekent een aanmerkelijke verbetering van de busverbinding voor reizigers uit Zaandam naar het centrum van Beverwijk.

Dat meldt de gemeente  De halte is een initiatief van de heer Teiwes uit Beverwijk, die in het centrum woont en regelmatig gebruik maakt van deze busverbinding. De gemeente heeft gehoor gegeven aan zijn verzoek en de bushalte in goed overleg met Connexxion, de provincie Noord-Holland en de Stadsregio Amsterdam gerealiseerd. De bushalte ligt op de route vanuit Zaandam naar het busstation in Beverwijk. Reizigers die vanuit Beverwijk in de richting van Zaandam willen reizen, nemen de bus naar het busstation en kunnen daar in de bus blijven zitten. Na een paar minuten rijdt de bus door in de richting van Zaandam. Door de nieuwe bushalte aan de Graaf Janstraat krijgen reizigers met herkomst of bestemming in het centrum van Beverwijk een betere en snellere verbinding met Zaandam.

De bushalte is gerealiseerd door de gemeente Beverwijk en is tot stand gekomen in goed overleg met Connexxion, de provincie Noord-Holland en de Stadsregio Amsterdam.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen