Expositie foto’s Heemskerk in hal gemeentehuis

Foto: Expositie in Heemskerk

Van dinsdag 15 september tot vrijdag 2 oktober worden in de centrale hal van het gemeentehuis foto’s van de Heemskerkse Karen Vleugel tentoongesteld. Het zijn met name foto’s van Heemskerk. De expositie is te bekijken gedurende alle openingsuren van het gemeentehuis (en de bibliotheek).

In 2012 heeft Karen een aantal panorama’s gemaakt vanaf de hijskraan bij het toen in aanbouwde zijnde Haydnplein en vanaf een paar hoogwerkers op andere plekken in het centrum. De panorama’s zijn op 180 cm afgedrukt en geven een heel mooi beeld van het centrum van Heemskerk. Naast de luchtfoto’s van het centrum van Heemskerk exposeert Karen nog andere foto’s. Ze creëert met een oude en een nieuwe foto van dezelfde plek een nieuw beeld. Op deze manier is heel goed te zien hoe het er vroeger heeft uitgezien.

De Heemskerkse Karen Vleugel werkt als grafisch vormgever bij Detailresult, als grafisch ZZP-er voor De Nozem & De Non en als grafisch vrijwilliger voor kringloopwinkel Heemskerk De Groene Ezel. Daarnaast fotografeert en schildert/illustreert ze. Karen staat met deze fotocollages elke maand op de achterpagina van Nieuwsblad De Kennemer.
Meer informatie over Karen Vleugel is te vinden op www.karenvleugel.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen